Gratis verzending vanaf 50 euro

Over Woonwinkel Siep

Wie is Siep en wat is haar passie? De echte persoon achter Siep, dat ben ik en mijn naam is Inge Wenker. Ik geloof in dromen en in het realiseren van dromen. Met Woonwinkel Siep droom ik van een fijne werkplek en een winkel als bron van inspiratie voor iedereen. Ik droom een platform te kunnen zijn voor jonge ontwerpers. Ik droom mijn creativiteit verder te kunnen ontplooien. En tot slot droom van droomhuizen en blije klanten.

In augustus 2014 heb ik Woonwinkel Siep overgenomen. Maar Siep bestaat al sinds 2011. Geïnspireerd door de mooie producten van diverse merken zoals House Doctor, Bloomingville, Serax en met een achtergrond op het gebied van interieur- en fotostyling begon het te kriebelen. Toen ik Siep leerde kennen , wist ik dat dit een droom was die werkelijkheid kon worden.

Graag wil ik ook jou helpen met je interieurdroom. Kijk jij verlangend in woonmagazines en wil je dat ook voor jouw huis? Wil je iets veranderen, maar je hebt werkelijk geen idee hoe of wat? Ben je in verwachting en droom je van een prachtige kinderkamer ?

Dan ben je bij Woonwinkel Siep aan het juiste adres !

Voor Woonwinkel Siep is het een uitdaging om jouw droomhuis te realiseren, zodat jij je er 100% thuis voelt. Elk interieuradvies begint met een kennismaking zodat we elkaar leren kennen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek luister ik goed naar jouw wensen bespreken we alle mogelijkheden met elkaar. Van een enkel kleur- of stylingadvies tot een totaal interieurplan: bij Woonwinkel Siep laat ik jouw woondroom uitkomen.

Droom jij met mij mee?

Inge

Woonwinkel Siep

Inspiratie kun je ook op doen bij ons op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest

 

Betalen met iDEAL

Bij ons betaal je snel en veilig met iDEAL.

Overschrijven kan naar onderstaand rekening onder vermelding van uw ordernummer

IBAN: NL71 RABO 0188 2790 75

BIC: RABONL2U

Klantenservice

Alle informatie over bestellingen, inpakservice, verzenden en retourneren vind je onder de categorie klantenservice.

Contact

Neem contact met ons op via info@woonwinkelsiep.nl of via tel.nr. 06 - 24 71 12 02 . Bij geen gehoor kun je de voicemail inspreken, dan bellen we z.s.m. terug.

Correspondentie adres:

Woonwinkel Siep
De Giessen 11
8253 PR Dronten

 

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden