Gratis verzending vanaf 50 euro

Bloomingville

Bringing happiness through change

Het brengen van geluk door verandering

Wij staan achter de ontwerpfilosofie van Bloomingville - Bringing happiness through change. Deze vier woorden omschrijven niet alleen de filosofie van de Bloomingville, maar past ook bij de denkwijze van Woonwinkel Siep. 

Met Bloomingville kan je als eigen designer met grote passie je huis veranderen en je eigen droomhuis creëren. De meubels en accessoires met de natuurlijke eenvoud passen in ieders interieur.

"We do not design to dominate homes, spaces or people, but to support them"

Met deze quot wil Creative Director Betina Stampe mensen stimuleren creatief met hun producten te spelen. Elk seizoen introduceert Bloomingville nieuwe producten, ontwerpen en stijlen om jullie te voorzien van nieuwe inspiratie. Elk product wordt met de hand getekend, besproken en verbeterd door het design team en zal alleen in de collectie komen als de ontwerpers van Bloomingville er blij van worden. Een Bloomingville ontwerp is herkenbaar door zijn zacht en mooi afgeronde afwerking. De producten hebben een lichte en vriendelijke uitstraling waarbij een ontspannen gevoel gecreëert wordt

Met al een paar Bloomingville items kun je ervoor zorgen het hele huis verrassend fris en stijlvol vertrouwd te maken.
En door een fijne omgeving wordt ook jij een beetje gelukkiger.

 

Van hoog naar laag sorteren

1-30 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Top